27 oktober 2023 Terug

Kom naar het 2e congres Bouwen en Wonen in Rivierenland

Het 2e congres ‘Wonen en Bouwen in Rivierenland’ vindt op donderdag 30 november 2023 plaats in GeoFort in Herwijnen. Voor iedereen die werkt aan de woon- en bouwopgave in Rivierenland.
Meer over het programma lees je hieronder. Je kunt je ook direct aanmelden.

Samenwerken centraal

Dit keer staan de Woondeal Rivierenland en de noodzakelijke samenwerking tussen markt, corporaties en overheid centraal. De middag staat in het teken van ontmoeten en verbinden. Onder leiding van onze dagvoorzitter Michiel Eijsbouts onderzoeken we samen diverse praktische instrumenten om sneller van plan tot sleutel te komen.

Programma

12:30 : Inloop 
13:00 : Opening met een live show van De Speld! én panelgesprek
14:00 : Start workshops (2 rondes)

  • Instrumenten voor betaalbaar bouwen | Stec Groep
  • Effectieve bewonersparticipatie | Kickstad
  • Samenwerking in de bouwketen | Bouwketens
  • Conceptueel bouwen en andere marktinnovaties | Cees van Dillen namens Bouwend Nederland

17:00 : Borrel 


Locatie
GeoFort
Nieuwesteeg 74
4171 KG Herwijnen

route naar het GeoFort

Voor wie?

Bestuurders en professionals die werken aan de woningbouwopgave in Rivierenland, zowel vanuit de woningcorporaties, markt als overheid.

Komt u ook?

Meld u aan via deze link:

Gratis aanmelden voor het bouwcongres

 

Meer nieuws
29 mei 2024 Regio Rivierenland: “Meer aandacht voor regio’s biedt extra kansen” PVV, VVD, NSC en BBB willen investeren in een structurele samenwerking met de regio. Daarvoor worden bestaande Regio Deals omgebouwd tot strategische investeringsagenda’s met afspraken over wonen, bereikbaarheid, onderwijs en economie. Lees meer over: Regio Rivierenland: “Meer aandacht voor regio’s biedt extra kansen”
24 mei 2024 Kennismakingsbezoek ANWB met provincie Gelderland in Rivierenland Vrijdagochtend 24 mei ontvingen wij Josje Majoor en Peter Leonhart van de “grootste vereniging van Nederland” (de ANWB) en mobiliteitsgedeputeerde Klaas Ruitenberg van de “mooiste provincie van Nederland” (Provincie Gelderland) in Regio Rivierenland. Lees meer over: Kennismakingsbezoek ANWB met provincie Gelderland in Rivierenland
23 mei 2024 FoodNL EU-Verkiezingsdebat Wij organiseerden op 23 mei, samen met AgriFood Capital, Greenport Venlo en Regio Foodvalley, bij de HAS green academy in ’s-Hertogenbosch, het FoodNL EU-Verkiezingsdebat. Lees meer over: FoodNL EU-Verkiezingsdebat