13 november 2023 Terug

Op 6 december sluit het RSF-loket

Met een bijdrage uit het Regionaal Stimuleringsfonds krijgt uw bedrijf een steun in de rug om te (blijven) vernieuwen, toekomstbestendig(er) en succesvol(ler) te worden.

Heeft u een bedrijf, een startup of bent u actief bij een burgerinitiatief? Heeft u goede ideeën voor (sociale) ontwikkelingen, technieken en producten die nog niet zijn gerealiseerd in Rivierenland? Met een bijdrage uit het Regionaal Stimuleringsfonds krijgt u een steun in de rug om te (blijven) vernieuwen, toekomstbestendig(er) en succesvol(ler) te worden.

U kunt dit jaar nog tot en met 6 december 2023 een aanvraag indienen.


Inloopavonden: hulp bij uw aanvraag

Om u te helpen met uw aanvraag, organiseren wij drie inloopavonden op locaties verspreid over de regio. Deze vinden van 19.30 – 21.30 uur plaats op en bij:

Tijdens de avonden kunt u als initiatiefnemer uw idee vertrouwelijk toelichten aan Economic Board-leden, die de aanvragen uiteindelijk beoordelen. Deze leden stellen verdiepende vragen en geven tips. U kunt zich vooraf aanmelden door hierboven op de datum van uw keuze te klikken. U komt dat op een Eventbrite-pagina. Hier klikt u vervolgens op de rode knop 'tickets ophalen' om een tijdvak te selecteren.

Alternatief: neem contact op met een van de RSF-coaches, Ludolf van Lith of Perry Ceelen:

naar de RSF-coaches

 

Meteen een aanvraag doen, kan ook. Doe eerst de quickscan om te zien of u kans maakt:

Meer nieuws
9 juli 2024 Regionaal StimuleringsFonds geeft acht initiatieven financiële impuls Met het Regionaal StimuleringsFonds (RSF) stimuleert FruitDelta Rivierenland ondernemers en ondernemende inwoners om met vernieuwende ideeën en projecten bij te dragen aan de ontwikkeling van Rivierenland. De aanvragen uit de eerste ronde van 2024 zijn begin juli beoordeeld. Het Dagelijks Bestuur van FruitDelta Rivierenland kent een financiële bijdrage uit het fonds toe aan acht projecten. Lees meer over: Regionaal StimuleringsFonds geeft acht initiatieven financiële impuls
23 juni 2024 6e Nationale Kersenparty; geslaagd netwerkmoment Vrijdag 21 juni vond de 6e Nationale Kersenparty plaats. Met trots kijken FruitDelta Rivierenland en gastgemeente Neder-Betuwe terug op een geslaagd netwerk event in de regio. Er kwamen bijna 200 personen naar het Laanboomhuis in Opheusden waar de Nationale Kersenparty dit jaar werd gehouden. Lees meer over: 6e Nationale Kersenparty; geslaagd netwerkmoment
29 mei 2024 Regio Rivierenland: “Meer aandacht voor regio’s biedt extra kansen” PVV, VVD, NSC en BBB willen investeren in een structurele samenwerking met de regio. Daarvoor worden bestaande Regio Deals omgebouwd tot strategische investeringsagenda’s met afspraken over wonen, bereikbaarheid, onderwijs en economie. Lees meer over: Regio Rivierenland: “Meer aandacht voor regio’s biedt extra kansen”