13 november 2023 Terug

Op 6 december sluit het RSF-loket

Met een bijdrage uit het Regionaal Stimuleringsfonds krijgt uw bedrijf een steun in de rug om te (blijven) vernieuwen, toekomstbestendig(er) en succesvol(ler) te worden.

Heeft u een bedrijf, een startup of bent u actief bij een burgerinitiatief? Heeft u goede ideeën voor (sociale) ontwikkelingen, technieken en producten die nog niet zijn gerealiseerd in Rivierenland? Met een bijdrage uit het Regionaal Stimuleringsfonds krijgt u een steun in de rug om te (blijven) vernieuwen, toekomstbestendig(er) en succesvol(ler) te worden.

U kunt dit jaar nog tot en met 6 december 2023 een aanvraag indienen.


Inloopavonden: hulp bij uw aanvraag

Om u te helpen met uw aanvraag, organiseren wij drie inloopavonden op locaties verspreid over de regio. Deze vinden van 19.30 – 21.30 uur plaats op en bij:

Tijdens de avonden kunt u als initiatiefnemer uw idee vertrouwelijk toelichten aan Economic Board-leden, die de aanvragen uiteindelijk beoordelen. Deze leden stellen verdiepende vragen en geven tips. U kunt zich vooraf aanmelden door hierboven op de datum van uw keuze te klikken. U komt dat op een Eventbrite-pagina. Hier klikt u vervolgens op de rode knop 'tickets ophalen' om een tijdvak te selecteren.

Alternatief: neem contact op met een van de RSF-coaches, Ludolf van Lith of Perry Ceelen:

naar de RSF-coaches

 

Meteen een aanvraag doen, kan ook. Doe eerst de quickscan om te zien of u kans maakt:

Meer nieuws
29 mei 2024 Regio Rivierenland: “Meer aandacht voor regio’s biedt extra kansen” PVV, VVD, NSC en BBB willen investeren in een structurele samenwerking met de regio. Daarvoor worden bestaande Regio Deals omgebouwd tot strategische investeringsagenda’s met afspraken over wonen, bereikbaarheid, onderwijs en economie. Lees meer over: Regio Rivierenland: “Meer aandacht voor regio’s biedt extra kansen”
24 mei 2024 Kennismakingsbezoek ANWB met provincie Gelderland in Rivierenland Vrijdagochtend 24 mei ontvingen wij Josje Majoor en Peter Leonhart van de “grootste vereniging van Nederland” (de ANWB) en mobiliteitsgedeputeerde Klaas Ruitenberg van de “mooiste provincie van Nederland” (Provincie Gelderland) in Regio Rivierenland. Lees meer over: Kennismakingsbezoek ANWB met provincie Gelderland in Rivierenland
23 mei 2024 FoodNL EU-Verkiezingsdebat Wij organiseerden op 23 mei, samen met AgriFood Capital, Greenport Venlo en Regio Foodvalley, bij de HAS green academy in ’s-Hertogenbosch, het FoodNL EU-Verkiezingsdebat. Lees meer over: FoodNL EU-Verkiezingsdebat