18 juni 2023 Terug

En we hebben ook nog de foto's nog

Nationale Kersenparty in Appeltern

Elk jaar vindt de Nationale Kersenparty in een andere gemeente van FruitDelta Rivierenland plaats. Dit jaar was dat de gemeente West Maas en Waal op 16 juni.

Het Land van Maas en Waal werd al bezongen door Boudewijn de Groot. En met recht; het is een prachtig gebied met indrukwekkende dijken, fijne  wandel- en fietsroutes en idyllische dorpjes. En natuurlijk met De Gouden Ham, een indrukwekkend waterrecreatiegebied met tal van recreatievoorzieningen. Hier vond in 2023 de Nationale Kersenparty plaats. 

Eerdere edities van de Nationale Kersenparty vonden plaats op smaakvolle locaties in de gemeenten  Buren (2022), Maasdriel/Zaltbommel (2019), Culemborg (2018) en Tiel (2017).

Fotogalerij Kersenparty 2023

en bekijk de aftermovie...

gemaakt door Laurens Kraal van videografie

Aftermovie
Meer nieuws
9 juli 2024 Regionaal StimuleringsFonds geeft acht initiatieven financiële impuls Met het Regionaal StimuleringsFonds (RSF) stimuleert FruitDelta Rivierenland ondernemers en ondernemende inwoners om met vernieuwende ideeën en projecten bij te dragen aan de ontwikkeling van Rivierenland. De aanvragen uit de eerste ronde van 2024 zijn begin juli beoordeeld. Het Dagelijks Bestuur van FruitDelta Rivierenland kent een financiële bijdrage uit het fonds toe aan acht projecten. Lees meer over: Regionaal StimuleringsFonds geeft acht initiatieven financiële impuls
23 juni 2024 6e Nationale Kersenparty; geslaagd netwerkmoment Vrijdag 21 juni vond de 6e Nationale Kersenparty plaats. Met trots kijken FruitDelta Rivierenland en gastgemeente Neder-Betuwe terug op een geslaagd netwerk event in de regio. Er kwamen bijna 200 personen naar het Laanboomhuis in Opheusden waar de Nationale Kersenparty dit jaar werd gehouden. Lees meer over: 6e Nationale Kersenparty; geslaagd netwerkmoment
29 mei 2024 Regio Rivierenland: “Meer aandacht voor regio’s biedt extra kansen” PVV, VVD, NSC en BBB willen investeren in een structurele samenwerking met de regio. Daarvoor worden bestaande Regio Deals omgebouwd tot strategische investeringsagenda’s met afspraken over wonen, bereikbaarheid, onderwijs en economie. Lees meer over: Regio Rivierenland: “Meer aandacht voor regio’s biedt extra kansen”